Grosir Kacamata Sunglass kanggo Pesta Dewasa Nyenengi Retro Klasik Shades 

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

1. bingkai plastik
2. Lensa komposit
3. ora polarisasi
4. Jembar lensa: 58 milimeter
5. Dhuwur lensa: 48mm milimeter
6. DESAIN KLASIK: Rampungake klambi srengenge musim panas kanthi gampang karo desain kacamata kaca neon persegi iki. Bingkai warna sing dilengkapi lensa abu-abu bakal nambah gaya cilik kanggo pigura wayfarer klasik sing wis modis, pilihan banget kanggo pria lan wanita. aksesoris fashion lan perlengkapan pesta
7. MATERI KUALITAS: Kacamata srengenge gaya wayfarer digawe nganggo bahan resin premium lan permata perak sing rinci ing ngarep, lensa warna gelap sing tahan tahan tahan lama, sing cukup awet kanggo nggunakake wektu suwe. Tambah proteksi uv400 lan iki cocog kanggo tampilan musim panas

BARANG NO. 10610-0876
Materi PC
Ukurane 134x145x135mm
Paket 1 pc / opp bag, 12 pcs / bag njero   
Layanan OEM Ngatur desain, pengepakan, logo, lsp.
MOQ 1200 pcs
Wektu conto gratis 3- 5 dina
Sertifikat CE, FDA, BSCI, UV400

FAQ
1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? Kita duwe pabrik dhewe ing Linhai Zhejiang!
2.2. Kepiye LOGO merekku dhewe? Kita bisa nyithak utawa nyithak logo utawa logo logam ing candhi, tips lan lensa!
3.3. Apa istilah pembayaran sampeyan? Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim.
4.4. Apa aku bisa tuku 1 pasangan minangka conto dhisik lan pesen cilik? Ya, kita nampa pesanan sampel, sampeyan bisa pesen conto kanggo mriksa kualitas dhisik.
5.5. Pira kanggo saben pasangan? Regane gumantung karo model, warna lensa lan lengen, muga-muga sampeyan bisa ndhaptar apa sing sampeyan pilih dhisik.
6.6. Iki pertama kaline tuku saka perusahaan sampeyan, kepiye carane ngatur pengiriman kanggo aku? Biasane dikirim nganggo FedEx, DHL, UPS utawa TNT. Yen sampeyan duwe akun operator, bakal OK.
7.7. Kepiye yen aku nampa barang sing rusak? Yen sampeyan nampa barang kasebut rusak, hubungi kita lan njupuk foto mengko, bakal diganti nganggo pesenan sabanjure.
Sampel Gratis
Sugeng rawuh kanggo ngirim INQUIRY, Kanggo Entuk Sampel Gratis sing ditawakake Kustomisasi khusus.
Kaluwihan kanggo AS:
1, Kita bisa laser LOGO ing kaca tingal pring ONLY yen luwih saka 50 pcs! 2, Kita bisa mlebu "Warranty kualitas" lan "garansi pengiriman tepat waktu" kanggo klien! 3, Bisa ngliwati CE, SGS-UV400, sertifikat FDA, sing bisa didol menyang saindenging jagad kanthi aman!

10610-0876-C1_2_1 10610-0876-C1_3_1 10610-0876-C1_4_2 10610-0876-C1_8_1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: