Grosir Kacamata Sunglass kanggo Pesta Dewasa Nyenengi Retro Klasik Shades 

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Grosir Sunglass Massal kanggo Pesta Wong diwasa Retro Klasik Shades, kacamata pesta pernikahan sing dicithak 

1. bingkai plastik
2. Lensa komposit
3. ora polarisasi
4. Jembar lensa: 58 milimeter
5. Dhuwur lensa: 48mm milimeter
6. DESAIN KLASIK: Rampungake klambi srengenge musim panas kanthi gampang karo desain kacamata kaca neon persegi iki. Bingkai warna sing dilengkapi lensa abu-abu bakal nambah gaya cilik kanggo pigura wayfarer klasik sing wis modis, pilihan banget kanggo pria lan wanita. aksesoris fashion lan perlengkapan pesta
7. MATERI KUALITAS: Kacamata srengenge gaya wayfarer digawe nganggo bahan resin premium lan permata perak sing rinci ing ngarep, lensa warna gelap sing tahan tahan tahan lama, sing cukup awet kanggo nggunakake wektu suwe. Tambah proteksi uv400 lan iki cocog kanggo tampilan musim panas

BARANG NO. 10610-0876
Materi PC
Ukurane 134x145x135mm
Paket 1 pc / opp bag, 12 pcs / bag njero   
Layanan OEM Ngatur desain, pengepakan, logo, lsp.
MOQ 1200 pcs
Wektu conto gratis 3- 5 dina
Sertifikat CE, FDA, BSCI, UV400

Katrangan
Kacamata pesta pernikahan sing dicithak bisa ditawakake minangka hadiah pangenalan kanggo kabeh wong sing teka ing pesta pernikahan. Pasangan bisa uga milih nawakake kacamata hitam khusus minangka hadiah lan kanggo golek mupangate, dheweke mesthi bisa pesen kanthi akeh. Diskon gedhe ditawakake kanggo tuku akeh. Kacamata hitam khusus karet warna ireng premium. Coba kacamata panganten kanthi 25 warna. Pilihan macem-macem kasedhiya.

Syarat Seni
Deleng amy sunglass karo logo sing wis dicithak, sampeyan bisa nyoba lan nyoba eksperimen online tanpa wates kanthi pitulung para ahli grafis ing omah.
.Editable Format - kita ngarepake pelanggan bakal ngirim file karya elextronic kanthi format sing bisa diowahi. kayata EPS PSD AI PDF lan liya-liyane
.Gasukan -FonALL kabeh kudu diowahi dadi kurva / outline
.Color mode -CMYK minangka mode warna sing luwih disenengi kanggo nyithak
. Kejelasan-Kita mung nampa gambar resolusi JPEG lan bitmap sing luwih dhuwur tinimbang 300 dpi
Produksi diwiwiti mung sawise njaluk persetujuan pelanggan babagan desain lan pengiklan bisa sesambungan karo kita sajrone seni kanggo nggawe pangowahan grafis

Spesifikasi
Werna sing kasedhiya: Ireng karo Oranye, Ireng Ireng, Putih Putih, Ireng Putih, Ireng Biru, Biru Biru, Ijo ijo, Ireng Ireng Neon, Ireng Ireng Abang, Ireng Ireng Abang, Ireng Ireng Neon, Jambon Jambon, Jingga kanthi Jingga, Ireng kanthi Ungu, Ireng kanthi Neon Kuning.
Area Imprint: 2 "X 3/8"
Ukuran Produk: Wong diwasa
Kemasan: 300
Bahan: Plastik
Wektu Produksi: 25 Dina Kerja
Wektu pangiriman adhedhasar cara pengiriman sing dipilih.
Kita nyoba sepasang kacamata hitam iki lan ora mung katon apik banget, iki uga nglindhungi mata. Lensa kasebut peteng banget (bisa uga peteng banget kanggo nyandhang kaca tingal kaca tingal ing wayah wengi, nanging ing njaba pancen sampurna) lan luwih apik ing kuping sampeyan. Kita mbengkongake lan digawe dawa supaya tahan lama, lan dheweke tetep kaya juara, mula aja padha sumelang yen sampeyan nyelehake utawa ora sengaja nyelehake dompet ing mobil.

FAQ
1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? Kita duwe pabrik dhewe ing Linhai Zhejiang!
2.2. Kepiye LOGO merekku dhewe? Kita bisa nyithak utawa nyithak logo utawa logo logam ing candhi, tips lan lensa!
3.3. Apa istilah pembayaran sampeyan? Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim.
4.4. Apa aku bisa tuku 1 pasangan minangka conto dhisik lan pesen cilik? Ya, kita nampa pesanan sampel, sampeyan bisa pesen conto kanggo mriksa kualitas dhisik.
5.5. Pira kanggo saben pasangan? Regane gumantung karo model, warna lensa lan lengen, muga-muga sampeyan bisa ndhaptar apa sing sampeyan pilih dhisik.
6.6. Iki pertama kaline tuku saka perusahaan sampeyan, kepiye carane ngatur pengiriman kanggo aku? Biasane dikirim nganggo FedEx, DHL, UPS utawa TNT. Yen sampeyan duwe akun operator, bakal OK.
7.7. Kepiye yen aku nampa barang sing rusak? Yen sampeyan nampa barang kasebut rusak, hubungi kita lan njupuk foto mengko, bakal diganti nganggo pesenan sabanjure.
Sampel Gratis
Sugeng rawuh kanggo ngirim INQUIRY, Kanggo Entuk Sampel Gratis sing ditawakake Kustomisasi khusus.
Kaluwihan kanggo AS:
1, Kita bisa laser LOGO ing kaca tingal pring ONLY yen luwih saka 50 pcs! 2, Kita bisa mlebu "Warranty kualitas" lan "garansi pengiriman tepat waktu" kanggo klien! 3, Bisa ngliwati CE, SGS-UV400, sertifikat FDA, sing bisa didol menyang saindenging jagad kanthi aman!

10610-0876-CS3_1_1 10610-0876-CS3_1_2 10610-0876-CS3_1_3 10610-0876-CS3_1_4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: