olahraga Kacamata nganggo bersepeda golf mancing Polarized Olahraga kacamata PC setengah pigura 100% Perlindhungan UV400

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

1. pigura polikarbonat
2. Lensa polikarbonat
3.polarized
4.3 Lensa INTERCHANGEABLE- Kabeh lensa 100% lapisan proteksi UV400, ngalangi sinar UVA & UVB sing mbebayani 100%. Mulihake warna sejati, ngilangi cahya sing dibayangke lan cahya sing sumebar, nggawe pemandangan luwih bening lan alus lan nglindhungi mata kanthi sampurna. Sing utama yaiku lense warna-warni, sing kuning kanggo kegiyatan wengi, balck siji terpolarisasi kanggo nyopir lan kegiyatan liyane.
5. CERPAR, SUPERLIGHT, GAYA GANTRUNG lan GABUNG- Desain bingkai jaket Tanpa Kabel sing adhem mbisakake lapangan penglihatan sing luwih murah. Desain ringan cocog kanggo sepeda motor lan muter sepedha, nyopir, mlayu, mancing, balap, ski, menek, trekking utawa kegiatan ing njobo. Desain busana lan gaya, kanthi kombinasi warna lan lensa warna. Lensa lan pigura polikarbonat duweni pengaruh, tahan gores, awet lan ora bisa dipecah.
6. NOSEPAD RUBBER SOFT, Ayo Irung Sampeyan Rasakake Nganggo Kacamata Olahraga Torege kanggo Golf Fishing Running Fishing.
7. JAMINAN PECAHAN LANGSUNG LANGSUNG- Bingkai lan lensa ora bisa dipecat amarga ora tuku risiko. Yen ana masalah sing rusak, hubungi penjual Torege tanpa ragu-ragu kanggo ngatasi masalah kasebut nganti kepenak. Torege nyedhiyakake layanan sawise jual kanggo kabeh produk Torege.

BARANG NO. 10889-5328Y
Materi PC
Ukurane 145x137x121mm
Paket 1 pc / opp bag, 12 pcs / bag njero   
Layanan OEM Ngatur desain, pengepakan, logo, lsp.
MOQ 1200 pcs
Wektu conto gratis 3- 5 dina
Sertifikat CE, FDA, BSCI, UV400

FAQ
1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? Kita duwe pabrik dhewe ing Linhai Zhejiang!
2.2. Kepiye LOGO merekku dhewe? Kita bisa nyithak utawa nyithak logo utawa logo logam ing candhi, tips lan lensa!
3.3. Apa istilah pembayaran sampeyan? Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim.
4.4. Apa aku bisa tuku 1 pasangan minangka conto dhisik lan pesen cilik? Ya, kita nampa pesanan sampel, sampeyan bisa pesen conto kanggo mriksa kualitas dhisik.
5.5. Pira kanggo saben pasangan? Regane gumantung karo model, warna lensa lan lengen, muga-muga sampeyan bisa ndhaptar apa sing sampeyan pilih dhisik.
6.6. Iki pertama kaline tuku saka perusahaan sampeyan, kepiye carane ngatur pengiriman kanggo aku? Biasane dikirim nganggo FedEx, DHL, UPS utawa TNT. Yen sampeyan duwe akun operator, bakal OK.
7.7. Kepiye yen aku nampa barang sing rusak? Yen sampeyan nampa barang kasebut rusak, hubungi kita lan njupuk foto mengko, bakal diganti nganggo pesenan sabanjure.
Sampel Gratis
Sugeng rawuh kanggo ngirim INQUIRY, Kanggo Entuk Sampel Gratis sing ditawakake Kustomisasi khusus.
Kaluwihan kanggo AS:
1, Kita bisa laser LOGO ing kaca tingal pring ONLY yen luwih saka 50 pcs! 2, Kita bisa mlebu "Warranty kualitas" lan "garansi pengiriman tepat waktu" kanggo klien! 3, Bisa ngliwati CE, SGS-UV400, sertifikat FDA, sing bisa didol menyang saindenging jagad kanthi aman!

10889-5328Y_1_2 10889-5328Y_1_3 10889-5328Y_1_4 10889-5328Y_1_5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: