Kacamata Keselamatan Kacamata Kacamata Pelindung Kacamata - Kacamata Anti Kabut Shooting Perlindhungan Mripat kanthi Cermin, Gores & Kacamata UV Resistant Kacamata Kacamata Resep Kanggo Laboratorium Pria Wanita

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kacamata Keselamatan Kacamata Kacamata Pelindung Kacamata - Kacamata Anti Kabut Shooting Perlindhungan Mripat kanthi Cermin, Gores & Kacamata UV Resistant Kacamata Kacamata Resep Kanggo Laboratorium Pria Wanita

1. kacamata keamanan sing digawe nganggo lensa polikarbonat, sesuai karo sertifikasi ANSI Z87.1 lan standar dampak CSA Z94.3, cocog karo kacamata resep paling.
2. Konstruksi pambungkus sing kuwat & awet nyedhiyakake proteksi mata langsung sing dhuwur, dene sisihane nglindhungi periferal.
3. Kacamata anti-kabut / anti-gores HD bisa njaga sesanti sing cetha kapan wae, ing endi wae, sanajan sampeyan nganggo miopia, hyperopia, kacamata hitam ing njero ruangan.
4. Cocog kanggo nglindhungi mata safety saben dina, uga desain kanggo gaweyan kayu, konstruksi, kimia utawa laboratorium ilmu pengetahuan lan karya gigi sing dibutuhake kanggo kaca mata protèktif, nyegah partikel bledug lan cair supaya ora bisa ngrusak mata.
5. Kanggo ngindhari goresan, nalika nganggo spek, mesthi tinggalake celah sing cukup ing antarane rong kacamata.

BARANG NO. 2301
Ukurane 155x54 x 49mm
Materi PC
Paket 10 pc kothak njero / 300 pcs / karton  
Kandel 2.0mm
Ukuran karton 79x 28 x 50 cm
Werna Bening
Sertifikat CE, FDAEN166

ANSI Z87

GB14866

Fitur Produk:
1,100% anyar lan digawe saka bahan berkualitas tinggi kanggo nglindhungi mata saka lebu.
2. Efektif anti-Drool, anti-virus, anti-bledug, anti-tetesan lan sapanunggalane, lan nglindhungi kesehatan kanthi efektif.
3. Nyaman dipakai.
4. Tampilan sing amba bisa nambah lapangan visual tanpa blind point, mbantu sampeyan entuk kinerja sing apik.
5. Bisa digunakake maneh sawise disinfeksi banyu sing nggodhok.
6. Cocog kanggo kerja, sinau, urip, mlaku-mlaku, ngobrol kanthi pasuryan, olahraga lan liya-liyane.
Spesifikasi:
Ukurane: 16x6cm
Bahan Lensa: PC
Werna Lensa: Transparan
Transmitansi Cahya: Transmisi Lengkap
Kelompok Umur: Wong diwasa
Tema: Anti-anti-Drool, Anti-virus , Anti-bledug , Anti-tetesan lan sapanunggalane.
Paket: Tas OPP
Paket kalebu:
1 pasang kacamata
Kacamata Keselamatan Anti-viru Cathery Liwat Kacamata Soft Antivirus PC Rumah Sakit Semprot Kabut

FAQ
1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? Kita duwe pabrik dhewe ing Linhai Zhejiang!
2.2. Kepiye LOGO merekku dhewe? Kita bisa nyithak utawa nyithak logo utawa logo logam ing candhi, tips lan lensa!
3.3. Apa istilah pembayaran sampeyan? Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim.
4.4. Apa aku bisa tuku 1 pasangan minangka conto dhisik lan pesen cilik? Ya, kita nampa pesanan sampel, sampeyan bisa pesen conto kanggo mriksa kualitas dhisik.
5.5. Pira kanggo saben pasangan? Regane gumantung karo model, warna lensa lan lengen, muga-muga sampeyan bisa ndhaptar apa sing sampeyan pilih dhisik.
6.6. Iki pertama kaline tuku saka perusahaan sampeyan, kepiye carane ngatur pengiriman kanggo aku? Biasane dikirim nganggo FedEx, DHL, UPS utawa TNT. Yen sampeyan duwe akun operator, bakal OK.
7.7. Kepiye yen aku nampa barang sing rusak? Yen sampeyan nampa barang kasebut rusak, hubungi kita lan njupuk foto mengko, bakal diganti nganggo pesenan sabanjure.
Sampel Gratis
Sugeng rawuh kanggo ngirim INQUIRY, Kanggo Entuk Sampel Gratis sing ditawakake Kustomisasi khusus.
Kaluwihan kanggo AS:
1, Kita bisa laser LOGO ing kaca tingal pring ONLY yen luwih saka 50 pcs! 2, Kita bisa mlebu "Warranty kualitas" lan "garansi pengiriman tepat waktu" kanggo klien! 3, Bisa ngliwati CE, SGS-UV400, sertifikat FDA, sing bisa didol menyang saindenging jagad kanthi aman!

1 (2) 1 (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: