Kacamata Terpolarisasi untuk Pria dan Wanita Kacamata Matahari Lensa Cermin Warna 100% Blokir UV

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

1. bingkai plastik
2. polarisasi
3. ★ Lindhungi MATA Karo GAYA ▶ Kita nggawe kacamata polarisasi kanggo Lindhungi mripat nalika sampeyan lagi metu ing sangisore sinar UV srengenge sing mbebayani lan supaya sampeyan katon IRRESISTIBLE ing wektu sing padha, amarga kita ngerti yen Kesehatan lan Gaya kalorone penting. Apa sampeyan nyopir, mlaku-mlaku utawa nyambut gawe, manawa sampeyan lanang utawa wadon, siyapna sampeyan kanggo kabeh PERHATIAN sing bisa sampeyan lakoni lan meri karo kabeh wong sing ora bisa ngerti RAHSIA SIKIT: Kacamata KALIYADI Sampeyan.
4. ★ Luwih-luwih RELAXED Saben Dina ▶ Kaca tingal kasebut nganggo lensa POLARIZED paling dhuwur sing dites suwe-suwe. Polarisasi nyuda silau sing dibayangke dening kaca, bahan mengkilap utawa polesan utawa bayangan sinar srengenge liyane. Sampeyan bakal ngrasakake mripat sampeyan kanthi santai amarga sampeyan ora bakal mlempung maneh! Apa sampeyan nyopir nyambut gawe, mlaku-mlaku ing taman utawa seneng srengenge ing pantai, sampeyan bakal LELES ing pungkasane dina amarga mripat sampeyan Luwih RELAX.
5. ★ KANGGO DUNYA ING WARNA BENER ▶ Lensa polarisasi HD kacamata srengenge kita nawakake PERSEPSI WARNA BENER amarga lapisan warna netral lan VISI CLEAR kanthi ngilangi cahya sing sumunar lan sumebar. Mula, sampeyan bakal bisa nikmati kacamata hitam sajrone kegiyatan ing njobo, nyopir, mancing utawa olahraga banyu uga. IKI BAYANG APIK APIK APIK APIK ORA KANGGO Rumangsa ora kuwatir kesehatan mata nalika bisa ngrasakake lan ngujo jagad kanthi rinci.
6. ★ NGGERAK GRATIS LAN NGRASA GRATIS ▶ Kita ngerti bingkai sing ora kepenak lan kepiye pengaruhe marang saben sing nganggo. Kita peduli karo sesanti sampeyan lan pengin mbantu sampeyan njaga kacamata kaca salami sampeyan butuh. Mula, kita milih bahan ultra-ringan kanggo bingkai kacamata, lensa terpolarisasi sing pecah lan kita jaga-jaga supaya saben pinggir alus lan polesan, APA LALU APA KANGGO NGANGGO KANGGO sunar. Nganggo kacamata hitam durung nate luwih santai, aman lan kepenak tinimbang SAIKI!

BARANG NO. 10161-6354
Ukurane 53x60x17 cm
Materi PC
Paket 1 pc / opp bag, 12 pcs / bag njero   
Layanan OEM Ngatur desain, pengepakan, logo, lsp.
MOQ 1200 pcs
Wektu conto gratis 3- 5 dina
Sertifikat CE, FDA, BSCI, UV400

FAQ
1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? Kita duwe pabrik dhewe ing Linhai Zhejiang!
2.2. Kepiye LOGO merekku dhewe? Kita bisa nyithak utawa nyithak logo utawa logo logam ing candhi, tips lan lensa!
3.3. Apa istilah pembayaran sampeyan? Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim.
4.4. Apa aku bisa tuku 1 pasangan minangka conto dhisik lan pesen cilik? Ya, kita nampa pesanan sampel, sampeyan bisa pesen conto kanggo mriksa kualitas dhisik.
5.5. Pira kanggo saben pasangan? Regane gumantung karo model, warna lensa lan lengen, muga-muga sampeyan bisa ndhaptar apa sing sampeyan pilih dhisik.
6.6. Iki pertama kaline tuku saka perusahaan sampeyan, kepiye carane ngatur pengiriman kanggo aku? Biasane dikirim nganggo FedEx, DHL, UPS utawa TNT. Yen sampeyan duwe akun operator, bakal OK.
7.7. Kepiye yen aku nampa barang sing rusak? Yen sampeyan nampa barang kasebut rusak, hubungi kita lan njupuk foto mengko, bakal diganti nganggo pesenan sabanjure.
Sampel Gratis
Sugeng rawuh kanggo ngirim INQUIRY, Kanggo Entuk Sampel Gratis sing ditawakake Kustomisasi khusus.
Kaluwihan kanggo AS:
1, Kita bisa laser LOGO ing kaca tingal pring ONLY yen luwih saka 50 pcs! 2, Kita bisa mlebu "Warranty kualitas" lan "garansi pengiriman tepat waktu" kanggo klien! 3, Bisa ngliwati CE, SGS-UV400, sertifikat FDA, sing bisa didol menyang saindenging jagad kanthi aman!

10161-6354 _1_1 10161-6354 _1_12 10161-6354 _1_3 10161-6354 _1_4 10161-6354 _1_5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: