Cara Pilih Kacamata kanggo Wangun Pasuryan

Apa sampeyan nemoni alangan nyoba nemokake bingkai apa sing paling apik kanggo wajah sampeyan? Dadi sampeyan lagi bejo! Kanthi pandhuan cilik, sampeyan bakal ngerti manawa ana pigura kanggo kabeh wong - lan kita bisa menehi pitutur marang kowe apa sing paling cocog kanggo sampeyan! 

Apa wujud pasuryanku?

Sampeyan bisa uga duwe salah sawijining wujud rai ing ngisor iki: lonjong, kothak, bunder, jantung, utawa inten. Kanthi ndeleng kaca pangilon lan ndeleng fitur rai sampeyan, sampeyan bisa ngerti sing cocog karo sampeyan! Waca ing ngisor iki kanggo ndeleng cara nemtokake bentuk pasuryan sing sampeyan duwe, lan kacamata apa sing bakal cocog karo sampeyan.

Bentuk Kacamata Sing Cocog Wajah Oval?

Akeh kaca tingal sing beda karo pasuryan oval. Pasuryan kanthi bentuk oval nampilake tulang pipi sing luwih dhuwur lan rada amba sing rada sempit ing bathuke. Wangun pasuryan sing dawa lan bunder iki ngidini sampeyan meh gaya apa wae - utamane bingkai gedhe lan jembar. Kanthi wujud pasuryan oval, aja nganti wani nganggo warna, tekstur utawa bentuk bingkai sing nyenengake. Kothak, trapezoid, kura-kura, lan persegi panjang - kemungkinan ora ana enteke!

Kita mung menehi saran supaya ora nyingkirake pigura lan pigura sing sempit kanthi elemen desain abot. Iki bisa uga nambah dawa sing ora prelu ing oval.

1
Bentuk Kacamata Sing Cocog Wajah Kaki Persagi?

Akeh macem-macem jinis kacamata sing pas karo pasuryan persegi. Hip dadi persegi! Yen sampeyan duwe pasuryan kanthi bentuk persegi, akeh kacamata sing apik bisa ngatasi fitur sampeyan. Nalika babagan proporsi, pasuryan persegi paling jembar ing sadawane rahang lan bathuk. Amarga bentuk iki ditetepake nganggo garis rahang sing kuat, gelas sing lungguh ing ndhuwur irung nambah dawa sing bakal ngalem iki.
Kanggo fokus ing fitur sing paling kuat, pilih pigura sing peteng lan bunder, tinimbang sudut. Bingkai kaca mata bunder bakal alus lan nambah kontras karo fitur sudut, nggawe pasuryan katon apik. Bingkai tanpa rim lan semi-rimless minangka papan sing apik kanggo miwiti.

2


Wektu kiriman: Aug-18-2020