Babagan Baolai

Zhejiang Baolai Group Co., Ltd. minangka perusahaan swasta skala gedhe sing nggabungake manufaktur kacamata, riset lan pangembangan, produksi, penjualan, lan impor lan ekspor barang. Perusahaan kita duwe telung pabrik ing sisih ndhuwur kulawarga, 2 toko ing kutha perdagangan tengah, perusahaan perdagangan asing, lan platform ritel pihak katelu utama ing hilir. Kanthi pengalaman 19 taun ing pabrikan kacamata, kita wis nggabungake pabrik pabrik lan aksesoris meh satus gelas kanggo kerja sama sing ramah. Pabrik kasebut dununge ing Linhai, Taizhou, Zhejiang, basis manufaktur optik paling gedhe ing negara kasebut. Perusahaan toko lan perdagangan manca negara kasebut mapan ing pusat distribusi komoditas cilik paling gedhe ing donya-Yiwu, China. Klien internasional utama sing bekerjasama karo perusahaan kita kalebu: Coca-Cola, Unilever, Wal-Mart, Disney, Lipton, Ford, lsp. Perusahaan njupuk inovasi teknologi minangka pandhuan, spesialisasi minangka kabijakan, lan macem-macem alat perdagangan manca negara sing populer minangka pitulung. Lan duwe kaunggulan rega ing aliansi karo 600 pabrik ing industri sing padha, dikombinasikake karo departemen inspeksi dokumenter dhewe, kanggo nyedhiyakake produk berkualitas stabil kanggo para pelanggan global, sing ndadekake industri kasebut duwe produk bermutu lan rega sing cukup.

Perusahaan kasebut mesthi ngetrapake konsep "berorientasi wong" lan ngurmati saben wong independen, kalebu pelanggan, karyawan, mitra, panyedhiya lan klompok sosial. Kanggo tujuan "kejujuran" lan "kepercayaan", kita ngupayakake keunggulan, terus ningkat lan inovasi, lan terus-terusan ngupayakake kabegjan pribadi karyawan perusahaan lan kepentingan para pelanggan lan pemasok.

Adhedhasar target nggawe merek perusahaan hebat, kita duwe kapercayan kanggo mbukak publik sajrone 5 taun, lan negesake pembangunan sing tetep lan jangka panjang. Sanalika, kita gumantung karo sumber daya manungsa sing kuwat, manajemen produksi sing ketat lan filsafat bisnis, kanthi nglumpukake pengalaman dhewe lan ngupayakake lan ningkatake masa depan, Berkomitmen dadi pimpinan industri optik ing China lan jagad !


Wektu kiriman: Aug-18-2020