Bandana Wajah Anak-anak Transparan Perisai Kartun Pencetakan Wajah Ringan Menutupi Keselamatan Dicuci Keselamatan Bisa Dibersih Kanthi Topi Visor sing Bening Bisa Digunakake kanggo Bocah-bocah

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

1. tameng rai Anak-anak - Dirancang nganggo headband elastis kanggo sirah bocah, alus lan nyaman, gampang dipasang utawa dicopot. Tameng transparan bisa njamin sesanti sing bening, cocog karo bocah-bocah.
2. Nyaman - Bantalan ambegan sing alus ing sadawane ikat kepala kanggo nyandhang nyaman. Tali elastis sing luwes lan tutup plastik bening sing fleksibel cocog banget. Siji ukuran cocog karo kabeh bentuk kepala bocah.
3. Kita duwe limang jinis Shield ing kene
4. Layanan sing apik: Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami bebas.

BARANG NO. 1010
Ukuran 26 x 22 cm
PET Material
Paket 10 tas / tas opp, 400 pcs / ctn
Kekandelan 0.25mm
Ukuran karton 52 x 52 x 52 cm
Sertifikat CE, FDA
EN166
ANSI Z87
GB14866

FAQ
1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? Kita duwe pabrik dhewe ing Linhai Zhejiang!
2.2. Kepiye LOGO merekku dhewe? Kita bisa nyithak utawa nyithak logo utawa logo logam ing candhi, tips lan lensa!
3.3. Apa istilah pembayaran sampeyan? Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim.
4.4. Apa aku bisa tuku 1 pasangan minangka conto dhisik lan pesen cilik? Ya, kita nampa pesanan sampel, sampeyan bisa pesen conto kanggo mriksa kualitas dhisik.
5.5. Pira kanggo saben pasangan? Regane gumantung karo model, warna lensa lan lengen, muga-muga sampeyan bisa ndhaptar apa sing sampeyan pilih dhisik.
6.6. Iki pertama kaline tuku saka perusahaan sampeyan, kepiye carane ngatur pengiriman kanggo aku? Biasane dikirim nganggo FedEx, DHL, UPS utawa TNT. Yen sampeyan duwe akun operator, bakal OK.
7.7. Kepiye yen aku nampa barang sing rusak? Yen sampeyan nampa barang kasebut rusak, hubungi kita lan njupuk foto mengko, bakal diganti nganggo pesenan sabanjure.
Sampel Gratis
Sugeng rawuh kanggo ngirim INQUIRY, Kanggo Entuk Sampel Gratis sing ditawakake Kustomisasi khusus.
Kaluwihan kanggo AS:
1, Kita bisa laser LOGO ing kaca tingal pring ONLY yen luwih saka 50 pcs! 2, Kita bisa mlebu "Warranty kualitas" lan "garansi pengiriman tepat waktu" kanggo klien! 3, Bisa ngliwati CE, SGS-UV400, sertifikat FDA, sing bisa didol menyang saindenging jagad kanthi aman!

xiang (1) xiang (2) xiang (3) xiang (4) xiang (5) xiang (6) xiang (7) xiang (8)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: