Kacamata Aviator kanggo Pria 100% Frame Goggle Proteksi UV Pria

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

1. Kaca tingal UV400 sing penting penting kanggo nglindhungi mata saka karusakan UV jangka panjang lan njaga mripat sing sehat nalika metu.
2. engsel logam sing dikuatake sing cukup awet nalika digunakake kanthi dawa. Iki cocog kanggo kahanan iklim lan cuaca.
3. kayata mlaku-mlaku, mancing, nyopir, blanja, plancong, ski, motret, lan cocog karo aksesoris mode dhuwur lan saben dinane nalika musim semi, musim panas, musim gugur lan musim salju. Uga wis dikemas hadiah, dadi ide hadiah praktis sing apik kanggo kanca lan kulawarga!

BARANG NO. 10171-P8590
Ukurane 19X10X12 cm
Materi PC
Paket 1 pc / opp bag, 12 pcs / bag njero   
Layanan OEM Ngatur desain, pengepakan, logo, lsp.
MOQ 1200 pcs
Wektu conto gratis 3- 5 dina
Sertifikat CE, FDA, BSCI, UV400

Rincian:

Bingkai:

-bingkai lengkap

-baja tahan karat: awet, efektif biaya, perlindungan lingkungan

-kothak

- nosepad logam sing nyenengake

Lensa:

-Bahan lensa: PC

-Lensa REVO. Lensa Revo minangka goresan lan tahan pengaruh lan kejelasan visi sing sampurna

-GOLEKAN UV400: Sinar UV sing mbebayani diblokir, mung sinar sing katon migunani sing bisa mlebu ing mripatmu

Fitur lan mupangate:

-Kurangi refleksi permukaan

-Rangka tahan lama lan entheng

-Lensa tahan gulung

-Lensa proteksi UV

-Gampang diresiki

-Kelas kacamata desain apik lan apik gayane kanggo pria lan wanita

Care:

Kanggo ngindhari kerusakan, aja nganti ngresiki kacamata hitam kanthi sandhangan, lan uga aja nggunakake deterjen rumah tangga. Kanggo ngresiki kacamata hitam, gunakake banyu lan sabun kanggo ngindhari kabeh jinis pelarut utawa alkohol. Gunakake mung aksesoris asli lan bagean apare

Paket:

1 pc / tas opp 

20 pcs / kothak batin 

500 pcs / CTN

PENGIRIMAN:
· Kita kirim sajrone 25 dina kerja mbayar, biasane luwih cepet
· Sampel dikirim sajrone 7 dina

Umpan Balik:
Kepuasan pelanggan penting banget kanggo kita!
Yen sampeyan duwe masalah karo pesanan sampeyan, hubungi kami lan kita bakal nindakake sing paling apik supaya sampeyan wareg, aja nganti menehi umpan balik negatif sadurunge kita ngrampungake masalah sampeyan.
Kita njamin manawa masalah sampeyan bakal ditanggulangi kanthi cepet.
Anggere sampeyan seneng karo tuku, wenehake tanggapan positif.
Umpan balik sampeyan penting banget kanggo kita, kena pengaruh ing papan telusuran lan pelanggan mbesuk. 
Kita bakal menehi umpan balik positif kanggo sampeyan kanthi otomatis sawise nampa umpan balik.

FAQ
1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? Kita duwe pabrik dhewe ing Linhai Zhejiang!
2.2. Kepiye LOGO merekku dhewe? Kita bisa nyithak utawa nyithak logo utawa logo logam ing candhi, tips lan lensa!
3.3. Apa istilah pembayaran sampeyan? Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim.
4.4. Apa aku bisa tuku 1 pasangan minangka conto dhisik lan pesen cilik? Ya, kita nampa pesanan sampel, sampeyan bisa pesen conto kanggo mriksa kualitas dhisik.
5.5. Pira kanggo saben pasangan? Regane gumantung karo model, warna lensa lan lengen, muga-muga sampeyan bisa ndhaptar apa sing sampeyan pilih dhisik.
6.6. Iki pertama kaline tuku saka perusahaan sampeyan, kepiye carane ngatur pengiriman kanggo aku? Biasane dikirim nganggo FedEx, DHL, UPS utawa TNT. Yen sampeyan duwe akun operator, bakal OK.
7.7. Kepiye yen aku nampa barang sing rusak? Yen sampeyan nampa barang kasebut rusak, hubungi kita lan njupuk foto mengko, bakal diganti nganggo pesenan sabanjure.
Sampel Gratis
Sugeng rawuh kanggo ngirim INQUIRY, Kanggo Entuk Sampel Gratis sing ditawakake Kustomisasi khusus.
Kaluwihan kanggo AS:
1, Kita bisa laser LOGO ing kaca tingal pring ONLY yen luwih saka 50 pcs! 2, Kita bisa mlebu "Warranty kualitas" lan "garansi pengiriman tepat waktu" kanggo klien! 3, Bisa ngliwati CE, SGS-UV400, sertifikat FDA, sing bisa didol menyang saindenging jagad kanthi aman!

10171-P8590_1_1 10171-P8590_1_3 10171-P8590_1_4 10171-P8590_1_5 10171-P8590_1_6

Rincian:
Bingkai:
-bingkai lengkap
-baja tahan karat: awet, efektif biaya, perlindungan lingkungan
-kothak
- nosepad logam sing nyenengake

Lensa:
-Bahan lensa: PC
-Lensa REVO. Lensa Revo minangka goresan lan tahan pengaruh lan kejelasan visi sing sampurna
-GOLEKAN UV400: Sinar UV sing mbebayani diblokir, mung sinar sing katon migunani sing bisa mlebu ing mripatmu

 

Fitur lan mupangate:
-Kurangi refleksi permukaan
-Rangka tahan lama lan entheng
-Lensa tahan gulung
-Lensa proteksi UV
-Gampang diresiki
-Kelas kacamata desain apik lan apik gayane kanggo pria lan wanita

 

Care:
Kanggo ngindhari kerusakan, aja nganti ngresiki kacamata hitam kanthi sandhangan, lan uga aja nggunakake deterjen rumah tangga. Kanggo ngresiki kacamata hitam, gunakake banyu lan sabun kanggo ngindhari kabeh jinis pelarut utawa alkohol. Gunakake mung aksesoris asli lan bagean apare

 

Paket:

1 pc / tas opp

20 pcs / kothak njero

500 pcs / CTN 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: