Tutup Perlindhungan Kabeh-Bunder kanthi Lensa Anti-Kabut Mbuwang Visor sing Jernih, Perisai Transparan Ringan kanggo Wanita Pria

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Tutup Perlindhungan Kabeh-Bunder kanthi Lensa Anti-Kabut Mbuwang Visor sing Jernih, Perisai Transparan Ringan kanggo Wanita Pria
Cathetan: Kudu nyuwek film dhisik sadurunge digunakake!
COMFORT TO WE - Kasedhiya nganggo pigura pangilon. tameng rai cocok kanggo nyandhang dawa kanthi nyenengake.
Perlindhungan lengkap saka awake dhewe. Keamanan sing bisa digunakake maneh. Area amba saka alis menyang dagu kanggo nglindhungi tetesan, saliva, cipratan, minyak lan bledug.
Visor bisa dibersihake kanthi gampang lan didaur ulang.
Pelayanan sing apik: Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami bebas.

BARANG NO. 1030
Ukurane 250x190mm
Materi PET
Paket Lensa 1000 pcs ing siji karton / 1000 pcs bingkai ing siji karton
Kandel 0,25 mm
Ukuran karton 80x30 x 50 cm
Werna Bening
Sertifikat CE, FDA

EN166

ANSI Z87

GB14866


FAQ

1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? Kita duwe pabrik dhewe ing Linhai Zhejiang!
2.2. Kepiye LOGO merekku dhewe? Kita bisa nyithak utawa nyithak logo utawa logo logam ing candhi, tips lan lensa!
3.3. Apa istilah pembayaran sampeyan? Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim.
4.4. Apa aku bisa tuku 1 pasangan minangka conto dhisik lan pesen cilik? Ya, kita nampa pesanan sampel, sampeyan bisa pesen conto kanggo mriksa kualitas dhisik.
5.5. Pira kanggo saben pasangan? Regane gumantung karo model, warna lensa lan lengen, muga-muga sampeyan bisa ndhaptar apa sing sampeyan pilih dhisik.
6.6. Iki pertama kaline tuku saka perusahaan sampeyan, kepiye carane ngatur pengiriman kanggo aku? Biasane dikirim nganggo FedEx, DHL, UPS utawa TNT. Yen sampeyan duwe akun operator, bakal OK.
7.7. Kepiye yen aku nampa barang sing rusak? Yen sampeyan nampa barang kasebut rusak, hubungi kita lan njupuk foto mengko, bakal diganti nganggo pesenan sabanjure.
Sampel Gratis
Sugeng rawuh kanggo ngirim INQUIRY, Kanggo Entuk Sampel Gratis sing ditawakake Kustomisasi khusus.
Kaluwihan kanggo AS:
1, Kita bisa laser LOGO ing kaca tingal pring ONLY yen luwih saka 50 pcs! 2, Kita bisa mlebu "Warranty kualitas" lan "garansi pengiriman tepat waktu" kanggo klien! 3, Bisa ngliwati CE, SGS-UV400, sertifikat FDA, sing bisa didol menyang saindenging jagad kanthi aman!

xiang (1) xiang (2) xiang (3) xiang (4) xiang (5) xiang (6) xiang (7)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: