Babagan Kita

aboutUs_img

Zhejiang Baolai Group Co., Ltd.  (Merek: Glazzy) duwe spesialisasi nggawe kacamata luwih saka 20 taun. Perusahaan kami minangka salah sawijining perusahaan terkemuka ing bisnis kacamata ing Tiongkok, sing bermarkas ing wilayah pembuatan kacamata paling gedhe ing China - Taizhou Linhai.

Kita bisa ngasilake kacamata apa wae kajaba lensa kontak, lini produk utama kalebu: Kacamata, Bingkai optik, Kacamata maca, Kacamata olahraga, kacamata Asetat, lsp ...... Kita kerja sama karo Disney, Walmart, CocaCola, Unilever , Lipton lsp ..... Kita bisa nuduhake kabeh audit pabrik relatif kanggo referensi yen sampeyan mbutuhake. Udakara 8 taun pengalaman ngekspor, kita wis nggawe departemen penjualan kompetitif lan profesional sing kuat, tim desain trampil, tim QC / QA sing tanggung jawab.

Kabeh duwe siji tujuan: nyedhiyakake produk sing paling apik kanggo kabeh pelanggan sing apik banget. Kanthi macem-macem kualitas larang, produk sing regane cukup larang lan desain apik gayane, kita duwe kompetitif ing pasar. Kita uga fokus ing kontrol kualitas, layanan pelanggan, ing pangiriman wektu lan njupuk iki minangka faktor utama kanggo nambah kemampuan kompetitif ing pasar donya. Kanggo nggawe nilai maksimal kanggo para pelanggan yaiku tujuane terus-terusan. Sugeng rawuh ing pabrik kita. Muga-muga bisa duwe kesempatan kanggo nggawe hubungan bisnis karo sampeyan lan nggawe kerja sama jangka panjang.

Sertifikat